Sangerari nidatie

In cele mai multe cazuri, implantarea ovulului in uter este marcata de o usoara sangerare vaginala sau de mici pete de sange (sangerari de nidatie)

Implantarea ovulului fertilizat in uter (nidatia)

Implantarea ovulului fertilizat in uter (nidatia) Implantarea ovulului fertilizat (produsul de conceptie) in uter are loc la cateva zile de la conceptie si reprezinta un simptom tipic de sarcina. Acest proces mai este numit si nidatie. Adesea, implantarea este marcata de usoare sangerari vaginale sau de mici pete de sange (sangerari de nidatie). In cele mai multe cazuri aceasta este confundata cu menstruatia. Afla cum faci diferenta. Ce este implantarea sau nidatia in sarcina? Pentru a ramane insarcinata trebuie ca un ovul (eliberat de ovar lunar in cadrul ciclului menstrual) sa fie fertilizat de spermatozoizi din lichidul seminal ejaculat de barbat in vaginul femeii (in cadrul unui contact sexual in care nu se foloseste niciun mijloc de...

Alte articole despre:  implantare ovul uter nidatia


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul