Salmonela sarcina

Salmonela reprezinta un grup de bacterii care cauzeaza o mai multe afectiuni, printre care cele mai importante sunt intoxicatia alimentara, febra tifoida sau gastroenterita. ea este o infectie ce trebuie evitata in sarcina.

Salmonela in sarcina, riscuri si prevenire

Salmonela in sarcina, riscuri si prevenire Salmonela este o infectie bacteriana care trebuie evitata in sarcina. Simptomele ei pot afecta atat fatul, cat si sarcina, riscul de avort spontan sau nastere prematura prematura fiind doua dintre complicatiile posibile.   Ce este salmonela? Salmonela reprezinta o bacterie patogena intestinala care cauzeaza o mai multe afectiuni, printre care cele mai importante sunt intoxicatia alimentara, febra tifoida sau gastroenterita. Care sunt cauzele? Cauza o reprezinta ingerarea unor alimente care contin aceasta bacterie. Salmonela se regaseste in alimente ca:   oua crude;   carne gatita necorespunzator;   apa contaminata;   lapte...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul