Riscuri aromoterapie sarcina

Daca nu este utilizata corespunzator aromoterapia poate fi periculoasa pentru fat, avortul spontan sau declansarea prematura a travaliului fiind doar 2 dintre ele.

Aromaterapia in sarcina. Beneficii si riscuri

Aromaterapia sau utilizarea uleiurilor esentiale extrase din plante si alte surse naturale este folosita pentru tratarea diverselor afectiuni, pentru relaxare si bunadispozitie. Acestea pot fi folosite cu succes si in sarcina, insa numai daca respecti cateva reguli esentiale. Daca nu este utilizata corespunzator aromaterapia poate fi periculoasa pentru fat, avortul spontan sau declansarea prematura a travaliului fiind doar 2 dintre ele.   Sedintele de aromaterapie pot fi de 2 feluri:   una in care un specialist in aromaterape iti pregateste diverse mixuri de uleiuri pe baza unei consultatii; alta in care o maseuza ofera masaj cu produse pe baza de uleiuri...

Ce trebuie evitat in primul trimestru de sarcina?

Ce trebuie evitat in primul trimestru de sarcina? Imediat ce afli ca esti insarcinata, constati cu stupoare ca ai de respectat o lista intreaga de restrictii legate de tot ce iti placea inainte sa mananci, sa bei sau sa faci in timpul liber. Iata ce spun specialistii despre lucrurile de evitat in primul trimestru de sarcina.

In afara de starile de rau si toate schimbarile fiziologice si psihologice care pot surveni imediat dupa conceptie, ai putea sa te simti perfect capabila sa-ti continui obiceiurile cotidiene pe care le aveai inainte de sarcina.

Cu toate acestea, este important sa-ti constientizezi vulnerabilitatea din primul trimestru de graviditate, cand trupul tau isi concentreaza toata energia catre dezvoltarea si...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul