Remedii periculoase raceala copii

Raceala este o afectiune de sezon care nu se trateaza cu medicamente, dar acestea pot ameliora simptomele afectiunii. exista o serie de remedii pe care nu trebuie sa le dai sub nicio forma copilului.

Ce NU trebuie sa ii dai copilului mic atunci cand este racit?

Ce NU trebuie sa ii dai copilului mic atunci cand este racit? Raceala este o afectiune de sezon care nu se trateaza cu medicamente, dar acestea pot ameliora simptomele afectiunii. De obicei, administrarea de lichide calde, cateva metode naturiste de desfundare a nasucului, cateva vitamina C si odihna sunt cele care dau cele mai bune rezultate. Totusi, exista o serie de remedii pe care NU trebuie sa le dai sub nicio forma copilului. Aspirina Nu da aspirina unui copil mai mic de 12 ani! Exista un risc crescut de a face sindrom Reye. Este o boala care efecte grave asupra creierului (coma, delir); in plus, o analiza atenta a ficatului a aratat acumulari de grasimi (sau un nivel ridicat de enzime ale ficatului in sange). Acesta afecteaza copiii cu...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul