Urmareste-ne:

Reactivitate incrucisata

Alergiile incrucisate la alimente: ce trebuie sa eviti?

Alergiile incrucisate la alimente: ce trebuie sa eviti? Alergiile alimentare se manifesta atunci cand sistemul imunitar reactioneaza exagerat la ingerarea anumitor alimente. La cele mai comune alergii, acesta creeaza anticorpi denumiti histamine in timpul expunerii, iar simptomele se manifesta foarte repede dupa consum. Simptomele care pot aparea sunt: - pruritul; - petele rosii ale pielii si iritarea acesteia; - greturile; - voma; - diareea; - dificultatile respiratorii; - tusea; - senzatia de sufocare; - anafilaxia - o reactie severa care pune in pericol viata persoanelor alergice. Cele mai comune alergii alimentare sunt cauzate de urmatoarele alimente: - lapte; - oua; - grau; - soia; - alune; - nuci; - peste; -...

Alte articole despre:  alergii incrucisate


OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul