Rasul la prescolari

In anii prescolari, copiii sunt deja veterani ai umorului. sunt obisnuiti cu zambete din plin. doar au primit doze de ras si au oferit la randul lor inca din fasa, acum au deja experienta.

De ce rad prescolarii?

De ce rad prescolarii? Rasul copiilor starneste intotdeauna bucurie in sufletele noastre. Cand sunt bebelusi, micutii rad din aproape orice. E de ajuns sa zambesti la el sau sa ii arati un deget ca schiteaza imediat pe pe chipul lui angelic cateva zambete. De multe ori ne intrebam oare de ce rad copii mai mari. Oare ce ii face pe copiii mai marisori, de 3-6 anisori, sa mai rada si de ce? In mod cert, in anii prescolari, copiii sunt deja veterani ai umorului. Sunt obisnuiti cu zambete din plin. Doar au primit doze de ras si au oferit la randul lor inca din fasa, acum au deja experienta. Copiii mici descopera continuu surse de umor pe masura ce incep sa inteleaga si sa deznoade misterele lumii sofisticate si...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul