Probleme scris copii mici

Varsta potrivita pentru a-l introduce in universul literelor este 4 sau 5 ani. chiar si asa, poti intampina probleme pentru ca nu stii exact cum sa procedezi sau pentru ca el nu isi da interesul pentru acest lucru.

Probleme comune ale scrisului la copiii mici, solutii

A-l invata pe copil sa scrie frumos si corect de mana nu este usor si este nevoie de multa rabdare din partea ta. Varsta potrivita pentru a-l introduce in universul literelor este 4 sau 5 ani. Chiar si asa, poti intampina probleme pentru ca nu stii exact cum sa procedezi sau pentru ca el nu isi da interesul pentru acest lucru.   Lipsa de interes pentru scris Nu incerca sa il fortezi sa stea la masa de scris impotriva vointei lui. Nu aceasta este solutia! Creeaza diversiuni si fa din actul de a scrie cea mai distractiva activitate posibila. In loc sa ii pui un creion si o foaie de hartie pe masuta, mai bine incearca altfel. Pune pe masa spuma de ras sau imprastie crema de maini...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul