Probleme prezentatie pelviana

Aceasta prezentatie este una de risc, pentru ca pot aparea multiple accidente sau probleme si are si un risc de mortalitate fetala crescut, de aceea necesita cezariana de urgenta.

Prezentatia pelviana a fatului la nastere

Prezentatia pelviana apare atunci cand fatul iese, la momentul nasterii, cu sezutul sau picioarele inainte, in loc de cap. Acest lucru determina un travaliu lung si chinuitor, pentru ca sezutul sau picioarele nu reusesc sa dilate colul uterin la fel de usor si repede asemenea capului. Aceasta prezentatie este una de risc, pentru ca pot aparea multiple accidente sau probleme si are si un risc de mortalitate fetala crescut, de aceea necesita cezariana de urgenta. Prezentatia fatului in uter la momentul nasterii este esentiala pentru succesul acesteia. Aproape toti bebelusii (peste 90%) au o pozitie normala, adica craniana la nastere. Acest lucru inseamna ca prima parte a corpului care...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul