Peste varsta copii

Desi pestele este introdus in alimentatie odata cu diversificarea, el are un statut special. nu poate fi folosit orice tip de peste pentru bebelusi. exista pentru fiecare varsta anumite categorii indicate.

Tipuri de peste in alimentatie in functie de varsta copilului

Pestele este unul dintre cele mai sanatoase alimente si cu proprietati unice in cresterea si dezvoltarea micutului tau. El poate fi introdus devreme in alimentatia bebelusului si poate face parte din meniu saptamanal. Insa unele tipuri de peste contin cantitati mai mari de metilmercur sau de oase decat altele, care pot pune in pericol sanatatea micutului. Afla ce tipuri de peste sa ii dai copilului in functie de varsta pe care o are! Pestele este un aliment care poate fi introdus in meniul bebelusului odata cu diversificarea alimentatiei. Doar daca exista in familia bebelui bolnavi de astm sau de alergii, ar trebui sa astepti pana la 1 an, pentru a fi sigura ca nu exista reactii...

Alte articole despre:  alimentatie copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul