Perioada nefertila

Perioada nefertila este caracterizata de intervalul de timp dintre 2 ovulatii ale ciclului menstrual. atunci cand esti in afara zilelor ovulatorii se numeste ca esti in perioada nefertila.

Perioada nefertila

Perioada nefertila Perioada nefertila este caracterizata de intervalul de timp dintre 2 ovulatii ale ciclului menstrual. Atunci cand esti in afara zilelor ovulatorii se numeste ca esti in perioada nefertila. Desi teoretic nu exista sanse sa ramai insarcinata in aceasta perioada, medicii avertizeaza ca se poate obtine o sarcina oricand in ciclul menstrual daca ai contact sexual neprotejat. Ciclul menstrual este caracterizat prin mai multe schimbari care apar lunar in corpul femeii. Acesta dureaza in mod obisnuit 28 de zile si se calculeaza din ziua 1 a primei menstruatii pana in ziua 1 a menstruatia urmatoare. Durata acestuia variaza de la o femeie la alta, nu toate au ciclu menstrual regulat de 28 de...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul