Black Friday 2018 – ce sa le cumparam copiilor

/ / Modificat: 2018-11-13
Black Friday 2018 – ce sa le cumparam copiilor

La doar un pas de Black Friday, agitatia din jurul reducerilor e in toi. Unele magazine online au inceput deja sa aplice discount-uri produselor, altele vor incepe joi seara in forta cu reduceri care de care mai consistente.

Cum perioada sarbatorilor ne bate si ea la usa, preturile mici sunt mai mult decat binevenite, in special daca suntem in faza "Eu ce cadouri fac anul acesta de Craciun?". Am enumerat mai jos cateva site-uri de unde va puteti inspira in ceea ce priveste cadouri educative, distractive si sanatoase pentru cei mici.

Jucarii educative

Joaca e esentiala pentru copii, deoarece ii ajuta sa se dezvolte multidirectional intr-un mod armonios. Prin intermediul jocurilor potrivite, cei mici isi dezvolta cultura generala, creativitatea, atentia distributiva, precum si abilitatea de a colabora cu alti jucatori pentru a atinge un scop comun. Jocurile reprezinta ocazii perfecte de "family bonding", fiind un mod interesant si distractiv de a petrece timpul alaturi de copii.

Daca intri in jocul lor, copiii te vor vedea ca pe cel mai bun prieten al lor. EduClass comercializeaza jucarii educative pentru copiii de toate varstele, care ii ajuta pe acestia sa-si exerseze diverse cunostinte si capacitati, cum ar fi vocabularul (jucariile lingvistice), socotitul (jucarii matematice) sau logica. Zilele viitoare vor fi reduceri de pana la 70% la mai mult de 500 dintre produsele de pe site, deci va puteti asigura de pe acum darurile de Mos Nicolae si de Craciun.

libris

Povesti nemuritoare

Imaginatia copiilor atinge cote care noua probabil ni s-ar parea fabuloase, motiv pentru care sunt mari fani ai povestilor. Acestea ii ajuta sa-si imagineze personaje fantastice si peisaje de basm si au un efect pozitiv si asupra bagajului de cunostinte. Sunt si interesante pe deasupra si le capteaza usor atentia, motiv pentru care povestea de dinainte de culcare este atat de apreciata si reprezinta un ritual zilnic peste care nu putem sa sarim.

Daca este introdus devreme in viata lor, micutii vor deprinde cititul, ceea ce va avea un rol important in evolutia lor. Cu timpul veti invata sa cititi impreuna si sa va relaxati astfel la sfarsitul unei zile obositoare. Luna aceasta e momentul oportun sa va puneti biblioteca la punct, atat pe a celor mici, cat si pe a voastra, pentru ca libraria Libris va avea reduceri de pana la 90% la aproximativ 60% dintre articole.

povesti-nemuritoare

Costume tematice

Copiii se bucura enorm de fiecare ocazie cu care se pot costuma in diferite personaje din desenele animate sau in supereroi cu puteri supranaturale, deoarece le place sa se transforme si joaca cu usurinta diverse roluri. Pe langa serbarile de sezon de la scoala sau gradinita, de ce sa nu faceti si o petrecere a voastra?

O petrecere tematica in familie e un prilej minunat de distractie pentru toata lumea. Fabrica de Magie va ajuta cu costume, dar si cu decoratiuni si accesorii de petrecere cu care puteti reconstrui chiar si casa lui Mos Craciun. Anul acesta, reducerile de pe site vor fi de pana la 60%.

costume-magice

Dulciuri sanatoase

Dulciurile sunt un subiect destul de sensibil pentru copii; daca ar fi după ei, probabil ar manca numai dulciuri toata ziua. Cum Mosii nu uita niciodata sa le aduca si ceva dulce celor mici, ne putem asigura ca acel „ceva” e sanatos.

Majoritatea dulciurilor de pe piata au un continut ridicat de zahar, ceea ce nu e intocmai recomandat pentru cei mici. Magazinul online de produse naturiste Vegis are mai multe sectiuni speciale pentru copii, unde gasiti atat remedii naturale si produse imunizante, cat si dulciuri pline de vitamine si minerale care pe langa faptul ca sunt gustoase, au si rol de intarire a organismului.

Vegis anunta reduceri de pana la 90% cu ocazia Black Friday, la aproape 600 de produse.

alive-vitamine

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre