Paralizie cerebrala copii

Paralizie cerebrala este un termen general folosit pentru a descrie un grup de mai multe afectiuni. toate aceste afectiuni au ca simptom central inabilitatea de a controla si coordona miscarile musculare.

Paralizia cerebrala la copii

Paralizia cerebrala reprezinta numele dat unui grup de afectiuni care afecteaza capacitatea copilului de a controla miscarile si postura. Desi leziunea de la nivelul creierului nu sufera o agravare in timp, pe masura ce copilul creste simptomele devin din ce in ce mai severe. Desi paralizia nu se vindeca complet, copiii pot trai independenti cu respectarea unui program terapeutic adecvat. Ce este paralizia cerebrala? Paralizie cerebrala este un termen general folosit pentru a descrie un grup de mai multe afectiuni. Toate aceste afectiuni au ca simptom central inabilitatea de a controla si coordona miscarile musculare. Tipuri de paralizii cerebrale Paralizie cerebrala...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul