Palpitatii sarcina

Palpitatiile sunt descrise ca batai puternice ale inimii care au o viteza anormal de rapida. acestea apar destul de frecvent in sarcina, mai ales ca ele insotesc o mare parte din simptomele si semnele comune de sarcina.

Cauzele palpitatiilor in sarcina

Cauzele palpitatiilor in sarcina Palpitatiile sunt descrise ca batai puternice ale inimii care au o viteza anormal de rapida. Acestea apar destul de frecvent in sarcina, mai ales ca ele insotesc o mare parte din simptomele si semnele comune de sarcina. Alteori insa, acestea pot indica ca exista un dezechilibru in organismul tau. Afla care sunt cele mai frecvente cauze din spatele palpitatiilor la gravide si ce masuri poti lua impotriva lor!
Stresul Palpitatiile frecvente de inima in sarcina pot fi legate de anumite evenimente sau activitati stresante la care te expui sau din cauza schimbarilor hormonale si fizice normale din sarcina care cresc nivelul acestuia. Consum excesiv de cafea (sau produse cu...

Electrocardiograma (EKG, ECG) in sarcina

Electrocardiograma (EKG, ECG) in sarcina Electrocardiograma (EKG sau ECG) este un test care inregistreaza activitatea electrica a inimii cu ajutorul unor mici electrozi atasati pe piele la nivelul pieptului, mainilor si picioarelor. Acesta poate fi realizat cu scopul depistarii unor boli cardiace in timpul sarcinii sau ca parte a unui examen fizic de rutina. In general, se recomanda ECG-ul atunci cand gravida manifesta palpitatii severe! EKG-ul este o investigatie non-invaziva, rapida si nedureroasa care nu prezinta riscuri pentru niciun pacient, nici macar pentru gravide. Este un test simplu, care se realizeaza in timp rapid si care ofera informatii pretioase despre activitatea inimii. Rezultatele sunt obtinute si...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul