Pacaleli copii 1 aprilie

Se apropie ziua de 1 aprilie sau ziua pacalelii! este musai sa ii faci cateva farse dragute copilului si sa te amuzi copios pe seama reactiilor lui!

Pacaleli amuzante de facut copilului pe 1 Aprilie

Pacaleli amuzante de facut copilului pe 1 Aprilie Se apropie ziua de 1 Aprilie sau Ziua Pacalelii! Este musai sa ii faci cateva farse dragute copilului si sa te amuzi copios pe seama reactiilor lui! In felul acesta, micutul tau mai invata cate ceva despre aceasta sarbatoare si ai grija sa il inveti si care sunt poznele dragute, amuzante si sigure si cum sa evite glumele nesarate si periculoase in care ar putea cadea victima. Un altfel de lapte Daca achizitionezi lapte la cutie, atunci pune in cutie cateva picaturi de colorant alimentar albastru sau verde ori negru si lasa-l pe copil in acea dimineata sa si-l toarne in bol. Nu mica ii va fi mirarea sa vada cum albul pe care-l stia al laptelui a devenit deodata albastru sau negru. Marul...

Alte articole despre:  1 aprilie copii ziua pacalelilor copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul