Ovare micropolichistice

Ovarele micropolichistice reprezinta un sindrom caracterizat prin tulburari ale ciclului menstrual pana la amenoree, acnee, hirsutism, obezitate, infertilitate etc.

Un copil este o minune care trebuie pretuita

Un copil este o minune care trebuie pretuita Mamica: cryssa O fetita blonda, cu ochi albastri si doi dintisori In cazul nostru, povestea este un pic mai complicata. De 5 ani ne chinuiam sa avem un pui de om al nostru, din noi doi. Acel cineva s-a lasat foarte asteptat si a venit intr-un moment in care incepusem formalitatile de adoptie.
Dupa ani de mers la doctori faimosi, dupa tratamente scumpe si lungi, dupa un diagnostic crunt de infertilitate totala cu ovare micropolichistice, uter retrovers si inca multe altele, ne simteam pieduti. Sufeream cand ieseam in parc si vedeam mamici cu copilasi de manuta sau in carucior. Visam sa fiu si eu gravida, sa simt un sufletel din iubirea noastra, dar nimeni nu ne dadea nici o sansa...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul