Numere sarcina

Sarcina insumeaza o multime de calcule matematice, iar evolutia ei si marile decizii se bazeaza adesea pe cifre. fie ca e vorba de date calendaristice, rezultate de teste sau analize sau de alte lucruri cifrele sunt cele care dau tarcoale sarcinii.

Numere definitorii in sarcina

Sarcina insumeaza o multime de calcule matematice, iar evolutia ei si marile decizii se bazeaza adesea pe cifre. Fie ca e vorba de date calendaristice, rezultate de teste sau analize sau de alte lucruri cifrele sunt cele care dau tarcoale sarcinii. Afla care sunt numerele definitorii care marcheaza sarcina! 38 sau 40 saptamani de sarcina Acesta este numarul de saptamani pe care il are o sarcina. El este calculat pe baza ultimei menstruatii, mai exact a primei zile de menstruatie de dinainte de a ramane insarcinata. Unele sarcini dureaza mai mult sau mai putin, insa acesta este calculul pe care il fac medicii pentru a calcula data probabila a nasterii.   Daca se calculeaza incepand...

Alte articole despre:  sarcina


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul