Nou bebe familie

Doar tu si partenerul sunteti cei mai in masura sa luati o asemenea decizie si sa analizati daca este timpul pentru marirea familiei.

Ce trebuie sa stii inainte de a planui al 2-lea bebelus?

Ce trebuie sa stii inainte de a planui al 2-lea bebelus? Ai descoperit ca experienta de mamica este una dintre cele mai frumoase trairi din viata unei femei si nici nu te gandesti sa nu mai treci cel putin o data prin asta. Inainte de a da frau dorintelor si emotiilor de a mai avea al 2-lea copil, ia in considerare cateva lucruri esentiale si calculeaza bine optiunile. De asemenea, este esential sa te gandesti si la avantajele si dezavantajele diferentelor de varsta dintre ei! Doar tu si partenerul sunteti cei mai in masura sa luati o asemenea decizie si sa analizati daca este timpul pentru marirea familiei. Insa exista si alte lucruri care trebuie luate in considerare si care sunt independente de dorinta voastra: varsta...

Alte articole despre:  discutie despre bebelusi emotii parinti

Povestea unor parinti fericiti!

Povestea unor parinti fericiti! Mamica adrianad
Bebe Adrian David

Cresterea unui copil reprezinta cea mai importanta slujba si responsabilitate, dar si cel mai mare privilegiu. Adevarul este ca lucrurile de valoare cer sacrificii. Privilegiul de a creste un copil ar trebui tratat cu respect si, oarecum, cu teama.

Fie ca sunt buni sau mai putin buni, bine intentionati sau nu, parintii au cea mai mare influenta in viata copiilor lor. Munca noastra, a parintilor nu este deloc usoara si implica multa responsabilitate, tact si discernamant.

Dupa o dragoste mare am avut marea bucurie de a afla ca vom deveni parinti. Cuvintele sunt prea sarace pentru a va putea descrie clipele minunate pe care le-am...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul