Nivea

Nivea este unul dintre brandurile producatoare de creme pentru intreaga familie. nivea este prezenta in romania si prin brandul nivea baby, dedicat ingrjirii bebelusilor.

Nivea, 100 de ani de ingrijire a pielii

Nivea, 100 de ani de ingrijire a pielii In luna mai, Nivea sarbatoreste 100 de ani de ingrijire a pielii. In anul 1911, aparitia primei creme cu o formula stabila, pe baza de apa si ulei, a revolutionat ritualul clasic de ingrijire. Ea a primit numele Nivea Creme si a fost doar prima dintr-o lunga serie de inovatii prin care Beiersdorf a definit era moderna a ingrijirii pielii. Aniversarea Nivea este sarbatoarea unui secol in care ingrijirea pielii a evoluat de la formula clasica, la o gama ampla si performanta de produse care acopera toate nevoile de ingrijire. In prezent, cu o gama de aproximativ 500 de produse si mai mult de jumatate de miliard de consumatori in toata lumea, Nivea este cel mai cunoscut brand de ingrijire a...

Alte articole despre:  nivea baby ingrijire bebelus ingrijire copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul