Muscatura caine copil

Cainii sunt intr-adevar cei mai buni prieteni ai omului, iar copiii se topesc in general dupa dragalasenia lor. in unele cazuri insa prietenia dintre copil si catel poate sfarsi printr-o muscatura de toata frumusetea.

Copilul a fost muscat de caine, masuri de prim ajutor

Cainii sunt intr-adevar cei mai buni prieteni ai omului, iar copiii se topesc in general dupa dragalasenia lor. In unele cazuri insa prietenia dintre copil si catel poate sfarsi printr-o muscatura de toata frumusetea. Iata care sunt masurile imediate pe care trebuie sa le faci cand acest lucru se intampla! Izoleaza imediat cainele de copil! In primul rand trebuie sa indepartezi imediat cainele. Sa il inchizi intr-o camera separata sau daca esti pe strada sa il izgonesti cat mai departe. Fii alaturi de el si strange-l in brate! Inainte de a simti durerea, copilul se va speria foarte tare. Va incepe sa planga, sa tipe si sa devina agitat. Fii alaturi de el, ia-l in brate si...

Alte articole despre:  muscatura caine masuri prim ajutor


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul