Moasa emotionala

Doula sau "moasa psihologica sau emotionala" a gravidelor se refera la acea persoana specializata in nasteri care ofera sprijin fizic, medical, spiritual si psihologic, dar si informational mamicilor inainte, in timpul si dupa sarcina.

Doula. Moasa psihologica (emotionala) a gravidelor

Doula. Moasa psihologica (emotionala) a gravidelor Doula este denumirea greceasca pentru "femeie care serveste o alta femeie", care ofera ingrijire sau "mameste" o alta femeie. Ea este ceva mai mult decat o moasa si sprijinul unui psiholog la un loc si ajuta femeile gravide sa faca fata mai bine sarcinii, nasterii si perioadei postpartum imediate. Este un mentor spiritual si psihologic in aceasta calatorie minunata care se finalizeaza cu statutul mandru de a fi mamica. Ce este o doula si care este rolul ei? Doula sau "moasa psihologica sau emotionala" a gravidelor se refera la acea persoana specializata in nasteri care ofera sprijin fizic, medical, spiritual si psihologic, dar si informational mamicilor inainte, in timpul si dupa...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul