Mituri medicale

Miturile medicale sunt prezente si capata din ce in ce mai mult teren in credintele si stilul actual de viata. grav este ca unele ne conduc, gresit, viata si ne pot pune in pericol sanatatea sau ne pot face sa credem ca suferim de boli inexistente ori sa luam tratamente cu totul gresite.

11 mituri medicale care iti influenteaza viata

11 mituri medicale care iti influenteaza viata Miturile medicale sunt prezente si capata din ce in ce mai mult teren in credintele si stilul actual de viata. Grav este ca unele ne conduc, gresit, viata si ne pot pune in pericol sanatatea sau ne pot face sa credem ca suferim de boli inexistente ori sa luam tratamente cu totul gresite. Iata top 11 mituri medicale de care trebuie sa stii! Daca faci vaccin antigripal, faci automat si gripa Majoritatea oamenilor nu inteleg ca intr-adevar doza de vaccin antigripal contine tulpini de virus gripal inactiv. Cu alte cuvinte, virusul gripal prezent in compozitia vaccinului este "mort" si nu poate fi activat de nimic din corp. Dimpotriva el lupta impotriva virusului activ atunci cand...

Alte articole despre:  sanatate femei sanatate copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul