Urmareste-ne:

Metode refacere vagin largit

Largirea vaginului dupa nastere este o conditie medicala comuna in randul femeilor care nasc pe cale naturala. chiar daca este o problema delicata si jenanta, trebuie sa iei masuri rapide pentru refacerea vaginului! exercitiile kegel sau chirurgia estetica sunt doua solutii in acest sens.

Vagin largit dupa nastere

Vagin largit dupa nastere Largirea vaginului dupa nastere este o conditie medicala comuna in randul femeilor care nasc pe cale naturala. Daca aceasta problema nu este corectata la timp si nu se intervine eficient asupra ei, exista riscul ca relatiile de cuplu sa se raceasca. Sexul devine nesatisfacator, iar barbatul are de suferit de pe urma aceasta. Chiar daca este o problema delicata si jenanta, trebuie sa iei masuri rapide pentru corectia ei imediat dupa ce ai nascut. Nasterea naturala si vaginul larg Nasterea naturala presupune un efort substantial pe care il depune musculatura vaginala atunci cand copilul este expulzat. De aceea, este normal ca vaginul sa fie mai larg decat de obicei dupa ce acest proces...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul