Urmareste-ne:

Meconiu fat

Meconiul este primul material fecal al fatului si are o culoare verde inchis. apare in intestinul subtire si gros al fatului incepand cu al 2-lea trimestru de sarcina.

Sindromul de aspiratie de meconiu

Sindromul de aspiratie de meconiu Sindromul de aspiratie de meconiu apare la aproximativ 2% din nasteri si se caracterizeaza prin trecerea meconiului in lichidul amniotic si inhalarea lui de catre fat in uter sau la nastere. Exista riscuri si complicatii grave asociate asindromului care pot conduce pana la decesul copilului. Descopera cum apare si ce poti face pentru a-ti mentine in siguranta bebelusul! Cum apare sindromul? Meconiul este primul material fecal al fatului si are o culoare verde inchis. Apare in intestinul subtire si gros al fatului incepand cu al 2-lea trimestru de sarcina. Acesta se poate scurge spontan in lichidul amniotic si poate provoca niveluri scazute de oxigen in sange si la creier la fat in...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul