Masaj prenatal

Masajul prenatal este cel mai util mod de relaxare in sarcina, dar si de ameliorare a unora dintre cele mai neplacute simptome de sarcina.

Centre cu masaj prenatal si servicii pentru gravide

Masajul prenatal este cel mai util mod de relaxare in sarcina, dar si de ameliorare a unora dintre cele mai neplacute simptome de sarcina. Insa nu orice salon sau centru ofera servicii pentru gravide. Nu stii unde sa mergi? Noi iti oferim cateva sugestii!
Efecte benefice ale masajului prenatal in sarcina Masajul prenatal nu este un moft, ci o necesitate. El ajuta atat gravida, cat si fatul din burtica sa faca fata mai bine sarcinii. Iata cateva dintre beneficiile de a face masaj prenatal cel putin 1 data pe saptamana: combate insomnia; reduce umflarea membrelor; imbunatateste circulatia sanguina; reducerea durerilor de spate, gat si picioare; echilibreaza tensiunea...

Alte articole despre:  ingrijire prenatala centre masaj prenatal

Masajul in timpul sarcinii: argumente pro si contra

Masajul in timpul sarcinii: argumente pro si contra Masajul in timpul sarcinii poate constitui o metoda eficienta prin care graviduta se relaxeaza si se elibereaza de disconfort. Pe langa beneficiile multiple ale acestei practici, exista si un anumit grad de risc semnalat de medicii specialisti. Iata argumentele pro si contra efectuarii masajului prenatal. Din pricina schimbarilor majore de ordin structural, fiziologic si psihologic in perioada sarcinii, masajul poate fi o adevarata binecuvantare. Totusi, acest tip de terapie nu este in totalitate sigur pentru toate femeile insarcinate si nu poate fi efectuat de oricine. Stimularea centrilor nervosi nu are intotdeauna un efect pozitiv asupra organismului, de aceea tehnica nu este...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul