Mamici ocupate

7 aplicatii utile pentru mamici ocupate

7 aplicatii utile pentru mamici ocupate Stii cine sunt cele mai ocupate femei din lume? Mamicile, cu siguranta! In fiecare zi, pentru ele incepe o lupta pentru gasirea unui echilibru intre viata de familie si cariera, din care trebuie sa iasa victorioase. Vestea buna este ca tehnologia le vine in ajutor, cu aplicatii utile menite sa simplifice indeplinirea responsabilitatile zilnice ale mamicilor aflate mereu in miscare. Daca ai un telefon inteligent, inseamna ca poti sa iti faci zilele mult mai usoare folosind aplicatii create special pentru mamici ocupate. Iata ce variante ai la inceput de 2015!
Shopping list
Listele pentru cumparaturi fac parte din viata oricarei mame care are in grija o gospodarie, motiv...

Alte articole despre:  aplicatii utile telefon aplicatii mamici

Cum te ajuta telefonul sa te organizezi mai bine?

Cum  te ajuta telefonul sa te organizezi mai bine? Telefonul te poate ajuta sa iti organizezi treburile mai bine decat orice agenda electronica, post-it-uri, hartiute sau alte dispozitive de planificare si organizare. Telefonul are avantajul unor aplicatii pe care alte agende, fie ele si electronice, nu le au. Pune-ti in ordine gandurile, treburile si alte activitati cu ajutorul telefonului! Transforma camera video a telefonului intr-un ajutor de nadejde Foloseste camera video a telefonului pentru mult mai multe lucruri decat pentru a filma cele mai amuzante sau marcante momente din viata micutului tau. Aceasta te poate salva dintr-o multime de situatii incurcate: poti face o poza a programului de la gradinita copilului sau a...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul