Locuri de conceput bebe

Orice locatie sau spatiu este potrivit pentru a concepe un bebe. insa pentru cele care inca incearca, iata o selectie cu cele mai "fertile" locuri in care sa concepeti bebelusul mult dorit.

Locuri ideale de conceput copii. Recomandarile mamicilor

Locuri ideale de conceput copii. Recomandarile mamicilor Orice locatie sau spatiu este potrivit pentru a concepe un bebe, probabil ca vei spune! Suntem siguri ca multe dintre voi ati reusit acest lucru in cele mai neasteptate sau banale locuri. Insa pentru cele care inca incearca, iata o selectie cu cele mai "fertile" locuri in care sa concepeti bebelusul mult dorit. S-au ales top cateva locatii (in ordine aleatorie) cele mai des mentionate din raspunsurile a peste 50.000 mamici care au raspuns la sondaj. Acasa Se pare ca cele mai multe mamici au conceput bebelusul in propria casa. Pe canapea, in pat, la subsol sau pe marginea cazii, oricare dintre acestea poate deveni "cel mai fertil loc" pentru conceptie. Una dintre mame face o declaratie...

Alte articole despre:  fertilitate maxima concepere bebelus


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul