Limbaj nonverbal

Limbajul corporal sau nonverbal in fata copilului include mai multe aspecte: expresia faciala, postura, contactul vizual etc. toate acestea trebuie folosite istet in cresterea si educarea copilului.

Limbajul corporal al parintilor influenteaza comportamentul copiilor

Limbajul corporal al parintilor influenteaza comportamentul copiilor Limbajul corporal al parintilor influenteaza copiii in mai multe moduri decat ti-ai putea inchipui. Toti parintii informati sunt atenti la limbajul nonverbal si incearca sa il adapteze la toate situatiile si interactiunile pe care le au cu micutul pentru a face din el o tehnica parentala de succes in cresterea si educarea lui. Limbajul corporal sau nonverbal este parte integranta din stilul tau parental. Acesta are o putere impresionanta asupra copilului in unele dintre cele mai importante aspecte ale cresterii si dezvoltarii:: comportament; atitudini; stima de sine; incredere in forte proprii etc. Limbajul corporal pozitiv al parintilor si...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul