Lampa de veghe cu senzor de lumina

Copilul la 2 ani si 9-10 luni

Copilul la 2 ani si  9-10 luni Copilul la 33–34 de luni (2 ani si 9-10 luni) are deja dezvoltat simtul umorului si temperamentul, dar si temeri sau comportamente negative. Teama de intuneric poate sa apara in jurul acestei varste prin prisma unei imaginatii foarte bogate si, ca sa depasesti cu succes acest moment, in primul rand trebuie sa ii iei teama in serios, apoi trebuie sa ii explici ca nu are de ce sa se teama si, ca o masura de compromis, poti apela la o lumina de veghe. Si obiceiurile alimentare pot suferi transformari si se poate ca cel mic sa nu mai fie incantat de mancare desi poate este preferata lui, asa ca trebuie sa apelezi la simtul estetic si sa decorezi mancarea in asa fel incat sa il atraga...

Lampi de veghe pentru bebelusi

Lampi de veghe pentru bebelusi Lampile de veghe pentru bebelusi sunt o solutie simpla de a asigura linistea micutului tau atunci cand ar trebui sa doarma. Afla cum sa alegi lampa de veghe pentru bebelusul tau!

Pentru bebelusi si copii, lampile de veghe pot fi un element care ii face sa se simta protejati, in siguranta, si ii ajuta sa adoarma mai usor.

Atunci cand se trezesc singuri, in intuneric, bebelusii se pot speria, iar lampa de veghe le asigura o lumina calmanta, care ii ajuta sa nu se agite prea tare pana la sosirea parintilor.

Are bebelusul nevoie de lampa de veghe?
Pediatrii nu au o recomandare general valabila pro sau contra folosirii unei lampi de veghe. Cei mai multi...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul