Jocuri curatenie copii

Copiii nu sunt entuziasmati de treburile casnice, cum este si curatenia. folosind jocul ca instrument de a-l determina sa te ajute la curatenie s-ar putea sa ii placa ideea.

Alege corect responsabilitatile casnice ale copilului

Alege corect responsabilitatile casnice ale copilului Pentru a reusi sa-l inveti pe micutul tau despre importanta unui camin curat si ordonat, alegerea responsabilitatilor casnice ale copilului poate fi pasul cel mai important. Ca sa reusesti sa transformi responsabilitile casnice intr-o sarcina pe care micutul tau sa nu o refuze, este recomandat sa incepi sa-i dai treburi prin casa de la o varsta frageda. Responsabilitati pentru varsta de 2-3 ani Alege sarcini usoare pentru copiii foarte mici, incepand de la strangerea propriilor jucarii. Poti invata un copil de 2-3 ani si sa stranga lichidele scurse cu o laveta de hartie.

Daca ii pui cate o soseta veche pe fiecare mana, micutul tau te poate ajuta sa stergi praful. In bucatarie,...

Jocuri prin care copiii ajuta la curatenie

Jocuri prin care copiii ajuta la curatenie E greu sa il determini pe un copil sa te ajute la curatenie pentru ca activitatile domestice nu fac parte dintre hobby-urile lui. A sterge praful, a face curatenie in camera sau a da cu aspiratorul reprezinta cosmarul oricui micut care nu vrea sa faca altceva decat sa se joace. Daca joaca vrea, joaca sa fie, dar in timp ce faceti impreuna casa luna de curatenie. Spalatul vaselor si bucuria balonaselor Niciodata nu o sa spele vase copilul tau daca ii ordoni sau poruncesti acest lucru. Fii abila si gaseste factorul distractie in spalatul de vase pentru a-l atrage in aceasta activittae! Asigura-te ca ai un detergent de vase care face multa spuma. Umple pe jumatate chiuveta, pune...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul