Jocuri clasice copilarie

7 jocuri ale copilariei tale de transmis copilului tau

7 jocuri ale copilariei tale de transmis copilului tau Jocurile clasice ale copilariei au inceput sa paleasca in fata invaziei de jocuri video, virtuale care atrag copiii ca bomboanele. Copilul tau stie de fata-ascunselea, frunza, ratele si vanatorii, elasticul, tarile, castelul sau tara, tara, vrem ostasi? Preda stafeta copilului tau si invata-l jocurile generatiei tale!

1. De-a fata-ascunselea

Niciun copil nu trebuie sa treaca etapa copilariei fara sa fi jucat "de-a fata-ascunselea", unul dintre cele mai active si amuzante jocuri ale copilariei! Are o multime de beneficii in dezvoltarea fizica si in exersarea simtului intuitiv al copilului.

2. Castelul

Pietre si o minge – aceasta era toata recuzita necesara...

Alte articole despre:  jocuri copii

Sondaj: spiritul copilariei este in pericol

Sondaj: spiritul copilariei este in pericol Rezultatele unui nou raport global publicat de marca OREO si Ipsos Public Affairs indica faptul ca din Romania in Polonia si din Portugalia in Venezuela, spiritul copilariei este in pericol. Studiul arata ca majoritatea parintilor chestionati considera ca generatiile de copii din ziua de azi cresc mai repede decat cele anterioare.   Copiii ar trebui sa aiba mai mult timp pentru a fi "doar copii", considera 8 din 10 parinti din Romania, dar acest lucru nu se intampla, in special din cauza presiunilor cotidiene. De fapt, 4 din 10 parinti din intreaga lume spun ca este mai usor sa programeze o intalnire la serviciu decat sa isi faca timp pentru propriii lor copii. Ideea ca spiritul...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul