Ingrijire sarcina sezon rece

Sarcina in timpul iernii are avantajele ei, desi vremea rece se joaca asa cum vrea ea cu temperatura noastra. ai nevoie de trucuri speciale de ingrijire.

Ghid de sarcina pentru sezonul rece

Ghid de sarcina pentru sezonul rece Sarcina in timpul iernii are avantajele ei, desi vremea rece se joaca asa cum vrea ea cu temperatura noastra. Urmareste ghidul nostru de iarna pentru a-ti pastra sarcina in siguranta pe tot timpul lunilor friguroase. Evita sporturile de iarna! In timpul sarcinii corpul tau de schimba in multe feluri. Hormonii din timpul sarcinii iti afecteaza ligamentele si articulatiile, ceea ce te predispune la rani si iti poate afecta echilibrul pe masura ce greutatea ta creste. Multe sporturi de iarna ar trebui evitate in timpul sarcinii deoarece, daca le practici, te poti rani la abdomen sau uter – mai ales cand uterul este foarte mare. Aceste sporturi includ schiatul, snowboarding-ul,...

Alte articole despre:  ghid sarcina iarna


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul