Urmareste-ne:

Infectii pneumococice bebe

Bacteria pneumococica se gaseste si este purtata in mod natural in caile nasofaringiene ale copiilor fara a cauza probleme. insa atunci cand infectia se declanseaza, infectiile pneumococice se pot transforma in meningita si alte boli care pot pune in pericol viata bebelusului.

Infectiile pneumococice la bebelusi

Infectiile pneumococice la bebelusi O infectie pneumococica este cauzata de o tulpina a bacteriei streptococus pneumoniae. Aceasta se gaseste si este purtata in mod natural in caile nasofaringiene ale copiilor fara a cauza probleme. Insa atunci cand infectia se declanseaza, infectiile pneumococice se pot transforma in meningita si alte boli care pot pune in pericol viata bebelusului. Se estimeaza ca mor anual peste 1 milion de copii sub 5 ani la nivel global din cauza acestei boli.
Forme de infectii pneumococice Pneumococul (streptococcus pneumoniae) este o bacterie din familia streptococilor. El este unul dintre agentii patogeni infectiosi frecventi la varsta copilariei care traieste frecvent in caile nazale si in...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul