Imunogrip

Imunogrip este o gama de produse pentru copii a?? imunogrip junior sirop si imunorezistan junior, recomandate a se adminstra copiilor de la varsta de 1 an.

Pana la 42% dintre copii se pot imbolnavi de gripa

Pana la 42% dintre copii se pot imbolnavi de gripa Statisticile spun ca pana la 42% dintre copii se pot imbolnavi in sezonul rece de gripa, iar 50% dintre afectiuni sunt legate de aparatul respirator superior (nas, faringe, laringe). In sezonul rece, sistemul imunitar al fiecaruia dintre noi este suprasolicitat de schimbarile bruste de temperatura si solicitarile sunt maxime mai ales in cazul celor mici, care merg la cresa, gradinita sau scoala si care deja au racit la contactul cu o noua colectivitate. Si pentru ca o mama stie mai bine decat oricine ce este mai bine pentru puiul ei, trebuie sa isi ia toate masurile de precautie - sa-i intareasca micutului sistemul imunitar. Cu totii stim ca e mai bine sa previi decat sa tratezi....

Alte articole despre:  gripa copii raceala copii imunizare copil


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul