Imagine corporala copii

Dezvoltarea unei imagini corporale sanatoase este esentiala atunci cand cresti un copil. acest lucru il tine departe de unele dintre cele mai nocive tentatii si influente ale epocii: marimea 0 la haine sau atingerea siluetei perfecte ca oglinda a frumusetii si acceptarii sociale.

Cum il ajuti pe copil sa aiba o imagine corporala sanatoasa?

Cum il ajuti pe copil sa aiba o imagine corporala sanatoasa? Dezvoltarea unei imagini corporale sanatoase este esentiala atunci cand cresti un copil. Acest lucru il tine departe de unele dintre cele mai nocive tentatii si influente ale epocii: marimea 0 la haine sau atingerea siluetei perfecte ca oglinda a frumusetii si acceptarii sociale. Tentatiile sunt multe, depinde de tine sa il ajuti pe copil sa isi iubeasca propriul corp... asa cum este!   Chiar si papusile pentru copii sunt astfel realizate incat sa intruchipeze silueta perfecta sau sunt din ce in ce mai slabe de la o zi la alta. Micutii incep sa isi compare propria imagine cu ceea ce au in jur si vad si descopera ca forma si dimensiunile lor corporale nu se potrivesc cu ceea ce este...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul