Hepatita sarcina

Hepatita A in sarcina

Hepatita A in sarcina Hepatita A este cea mai usoara forma de infectie virala dintre toate tipurile de hepatita existente. In cele mai multe dintre cazurile de hepatita A aparute in sarcina fatul nu este afectat. Desi exista un vaccin care este recomandat inainte de sarcina, acest tip de hepatita poate fi controlat eficient astfel incat sa poti duce sarcina la termen fara probleme.

Cum se transmite hepatita A in sarcina?

Hepatita A este o inflamatie a ficatului cauzata de virusul hepatic A si este una dintre formele in care te recuperezi cel mai repede si definitiv. Este cea mai raspandita forma de hepatita, iar virusul este contractat in urma contactului direct cu o persoana infectata, prin mai...

Infectiile virale in timpul sarcinii. Cum te protejezi?

Infectiile virale in timpul sarcinii. Cum te protejezi? Infectiile virale sunt provocate de virusi, iar unele dintre ele pun in pericol sarcina daca sunt contractate in aceasta perioada. Infectiile virale se pot transmite la fat pe cale transplacentara si pot da nastere malformatiilor congenitale, avortului spontan sau altor probleme grave de sanatate la bebelus. Cele mai grave dintre ele sunt infectiile cu citomegalovirus, virusul varicelo-zosterian, enterovirusurile, cel rubeolic si herpex simplex. Protejeaza-ti bebelusul din burtica de aceste boli grave!

Infectia cu virusul varicelo-zosterian

Este una dintre cele mai grave infectii virale in timpul sarcinii. Ea poate provoca malformatii congenitale la...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul