Urmareste-ne:

Gripa alaptare contaminare sugar

Daca esti expusa contagierii unor infectii virale ca raceala sau gripa organismul tau produce extrem de rapid anticorpi care protejeaza bebelusul de contractarea bolii, facand alaptatul sigur pentru el. pana la momentul in care incepi sa manifesti simptomele bolii (febra, tuse, dureri de gat etc.), copilul deja a fost expus acestor afectiuni, deci este inutil sa stopezi alaptatul in acest moment.

Raceala si gripa mamei in alaptare, periculoase pentru sugar?

Raceala si gripa mamei in alaptare, periculoase pentru sugar? Starea mamei care alapteaza este esentiala in dezvoltarea optima a bebelusului. Laptele matern are un rol de protectie a bebelusului de diverse infectii. De aceea este bine sa te feresti de diverse boli sau infectii pe perioada alaptatului. Totusi, daca de exemplu racesti sau esti gripata nu trebuie sa incetezi alaptatul, dar trebuie sa ai grija cum tratezi afectiunea. Multe dintre medicamente sunt interzise in alaptare! Nu trebuie sa intrerupi alaptatul daca esti gripata sau racita! Daca esti expusa contagierii unor infectii virale ca raceala sau gripa organismul tau produce extrem de rapid anticorpi care protejeaza bebelusul de contractarea bolii, facand alaptatul sigur pentru...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul