Urmareste-ne:

Greturi matinale pericol sarcina

Chiar daca greturile matinale sunt normale in timpul sarcinii, orice schimbare de durata si abundenta in manifestarea lor poate sugera probleme ale sarcinii.

Greturile matinale, semn al unei sarcini sanatoase?

Greturile matinale, semn al unei sarcini sanatoase? Greturile matinale sunt un simptom des intalnit in primul trimestru de sarcina. Totusi, daca o femeie nu le manifesta deloc nu inseamna ca sarcina este pusa in pericol sau ca exista probleme! Mai mult chiar, exista voci care spun ca greturile matinale sunt sanatoase, sunt semn bun de sarcina, dar exista si teorii care sugereaza aparitia unor riscuri asociate acestora, precum avortul, nasterea prematura sau greutate mica la nastere a fatului. Sunt greturile matinale semn bun de sarcina? Este adevarat ca prezenta lor nu inseamna ca se intampla ceva rau in corp, mai mult, specialistii au ajuns la concluzia greturile matinale la gravide ajuta la protejarea fatului si la ducerea la termen...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul