Greseli in casnicie

6 greseli frecvente ale mamicilor in casnicie

6 greseli frecvente ale mamicilor in casnicie Cele mai frecvente greseli pe care le fac mamicile in casnicie izvorasc din asteptarile pe care le au de la barbati si de la casatorie, dar pe care nu le zic cu voce tare. De asemenea, caderea in monotonie, neglijarea partenerului in favoarea copiilor si alte astfel de obiceiuri din ce in ce mai frecvente conduc la destramarea celor mai multe mariaje.

1. Devii prea comoda in relatia de cuplu!

Adu-ti aminte de inceputurile relatiei voastre cand ai fi facut orice sa il cuceresti si sa fie numai al tau. Ai reusit, dar acum te-ai lasat pe tanjala in incercarea de a-i suscita interesul pentru tine si pentru femeia din tine. Nu te mai aranjezi, nu ii mai faci surprize, nu...

Secretele unei casnicii fericite

Secretele unei casnicii fericite Fiecare mariaj se confrunta cu momente delicate. Din fericire, poti repara cu succes coborasurile din relatia cu sotul tau daca tii cont de secretele unei casnicii fericite dezvaluite de specialisti. Mituri despre viata de cuplu Pentru ca exista multe mituri privind viata de cuplu, a sosit momentul sa ti le scoti din minte si sa abordezi corect situatiile conflictuale pentru o convietuire fericita cu jumatatea ta. Nu va culcati niciodata suparati! Folclorul a insuflat femeilor conceptia ca cea mai mare greseala este sa te culci suparata pe sotul tau, pentru ca frustrarile vor prinde amploare in interior si nu veti mai fi niciodata ca inainte.

Aproape nimeni nu este capabil...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul