Gimnastica recuperare bebelusi

Copiii care sufera de intarzieri in dezvoltarea neurologica si motrica au nevoie de gimnastica de specialitate in primele luni de viata, in special in primul an.

Rolul gimnasticii in recuperarea psihomotrica a gemenilor, tripletilor sau cvadrupletilor

Kinetoterapia in recuperarea psihomotrica a gemenilor, tripletilor si cvadrupletilor, care este rolul ei? Sarcina multipla are propriile particularitati si modul ei de ingrijire si supraveghere difera de cea normala. Cand sunt implicati gemeni, tripleti, cvadrupleti sau mai multi feti intr-o singura sarcina, atunci te poti astepta la mai multe riscuri, ca de exemplu intarzieri si deficiente in dezvoltare care pot dezavantaja unii dintre frati la nastere. Acestia, dar chiar si cei sanatosi, pot beneficia de pe urma chinetoterapiei in dezvoltarea psihomotrica. Dezvoltarea fetilor multipli in sarcina Atunci cand ai o sarcina multipla, fie ca ea este gemelara sau cu mai multi feti, acestia...

Rolul gimnasticii la copiii nascuti prematur

Copiii nascuti prematur nu au aceeasi dezvoltare neuromotorie ca a unui bebelus nascut la termen. Ei se nasc cu organismul insuficient dezvoltat si au nevoie de ingrijiri speciale. Masajul si gimnastica sunt esentiale pentru toti bebelusii inca din primele zile dupa nastere, dar pentru prematuri au un rol special, ajutandu-i sa recupereze si sa dezvolte abilitati motrice normale.
Gimnastica medicala a bebelusuilor este recomandata atunci cand exista anumite deficiente sau probleme in dezvoltarea lui, asa cum se intampla cu prematurii. Exercitiile sunt facute de chinetoterapeuti si au ca rol corectarea, imbunatatirea si perfectionarea miscarilor sugarului. Aptitudinile neuromotorii...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul