Urmareste-ne:

Gimnastica prematuri

Masajul si gimnastica sunt esentiale pentru toti bebelusii inca din primele zile dupa nastere, dar pentru prematuri au un rol special, ajutandu-i sa recupereze si sa dezvolte abilitati motrice normale.

Rolul gimnasticii la copiii nascuti prematur

Copiii nascuti prematur nu au aceeasi dezvoltare neuromotorie ca a unui bebelus nascut la termen. Ei se nasc cu organismul insuficient dezvoltat si au nevoie de ingrijiri speciale. Masajul si gimnastica sunt esentiale pentru toti bebelusii inca din primele zile dupa nastere, dar pentru prematuri au un rol special, ajutandu-i sa recupereze si sa dezvolte abilitati motrice normale.
Gimnastica medicala a bebelusuilor este recomandata atunci cand exista anumite deficiente sau probleme in dezvoltarea lui, asa cum se intampla cu prematurii. Exercitiile sunt facute de chinetoterapeuti si au ca rol corectarea, imbunatatirea si perfectionarea miscarilor sugarului. Aptitudinile neuromotorii...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul