Frica injectii copil

Cum sa faci injectiile mai usoare pentru copil?

Cum sa faci injectiile mai usoare pentru copil? Frica de ace si injectii nu l-a ocolit nici pe copilul tau. Daca unele tratamente pentru boli pot fi administrate si sub alte forme decat injectii, vaccinurile sunt obligatorii si micutul tau nu poate sari peste ele. Iata cateva metode de a le face mai putin traumatizante pentru cel mic!
Fii sincera cu micutul tau Spune-i copilului ca trebuie sa mergeti la doctor, asa cum faceti de obicei. Nu trebuie sa pomenesti imediat despre injectii, dar daca te intreaba, este important sa nu il minti. Copilul isi poate pierde increderea in tine si poate ramane traumatizat de pe urma experientei.
[BOX_LINKS] Programeaza atent data de vaccinare a copilului Incearca sa stabilesti consulturile...

Frica de injectie la copil, cum o depaseste?

Frica de injectie la copil, cum o depaseste? Injectiile sunt pentru multi copii un cosmar de care fug cat ii tin picioarele. Nu numai ca le este frica de medic, dar daca mai vad si acul ori seringa in fata deja intra in panica si incep sa tipe si sa planga. Astfel ca, injectiile se sfarsesc adesea prin crize de isterie greu de stapanit. Exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a-l ajuta pe copilul tau sa suporte mai usor injectiile!

Pregateste-l dinainte!

Explica-i copilului motivul pentru care trebuie sa faca injectia. Vorbeste-i cu ceva timp inainte despre ceea ce se intampla in cabinetul doctorului. Acesta trebuie sa stie la ce sa se astepte! Ofera-i exemple concrete si spune-i ca acel vaccin il va ajuta...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul