Ejaculare

Aspermia

Aspermia Aspermia descrie absenta totala a lichidului spermatic. Lichidul seminal cu un miros neplacut, culoare modificata, prea apos sau prea gros sunt cateva dintre semnele care prevestesc aceasta afectiune a barbatilor. Barbatii fertili, cu un sistem reproducator functional, produc sperma in mod constant. Celule de sperma sunt colectate intr-un sac conectat la fiecare testicul. Sperma este stocata in acesti saci pana cand barbatul ajunge la orgasm si ejaculeaza. In timpul ejacularii, o mare concentratie de celule de sperma, aproximativ 100 de milioane, ajunge la prostata, prin pasaje conectate la testicule. In glanda prostatei, sperma este combinata cu alte fluide ale prostatei, rezultand un...

Azoospermia

Azoospermia Azoospermia este una dintre cele mai severe cauze ale infertilitatii la barbati. Este o afectiune care se caracterizeaza prin absenta spermatozoizilor din lichidul seminal la ejaculare. Totusi, chiar si cu azoospermie, barbatul poate concepe un copil biologic.

Absenta spermatozoizilor din sperma ejaculata nu exclude posibilitatea ca barbatul sa mai poata avea un copil biologic. El poate produce spermatozoizi, doar ca acestia nu sunt eliminati prin sperma. Medicii pot colecta mostre de spermatozoizi cu ajutorul tehnicilor de colectare prin interventie chirurgicala.

Tipuri de azoospermie

azoospermie obstructiva - apare in 40% dintre cazuri, atunci cand exista un...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul