Ejaculare retrograda

Ejacularea retrograda sau "uscata" este o afectiune specifica barbatilor care apare atunci cand lichidul seminal (sperma) nu este eliminat afara, ci in vezica urinara si se amesteca cu urina.

Ejacularea retrograda si infertilitatea

Ejacularea retrograda sau "uscata" este o afectiune specifica barbatilor care apare atunci cand lichidul seminal (sperma) nu este expulzat afara, ci in vezica urinara si se amesteca cu urina. Este o disfunctie sexuala care poate sta la baza infertilitatii. Atunci cand un barbat are orgasm, sperma acumulata in prostata este ejaculata in exterior, de obicei in vaginul partenerei. Aceasta actiune este determinata de un sfincter (muschi) situat intre vezica urinara si prostata care are rolul de a preveni eliminarea urinei in acelasi timp cu lichidul seminal. Daca acest muschi nu este suficient de puternic si se slabeste, atunci sperma nu mai este expulzata in exterior, ci refuleaza in...

Alte articole despre:  infertilitate barbati


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul