Efecte recesiune familie

Recesiunea sau criza financiara afecteaza familiile atat negativ, cat si pozitiv. criza creeaza o multime de oportunitati pentru intreaga familie.

Efecte pozitive ale recesiunii asupra copilului si familiei

Efecte pozitive ale recesiunii asupra copilului si familiei Crezi sau nu, recesiunea creeaza oportunitati si are beneficii unice asupra bunastarii familiei. Parintii raman fara job, sunt inglobati in datorii si fac fata cu greu cheltuielilor. Si atunci, unde sunt beneficiile? Greseala parintilor si a oamenilor afectati de recesiune in general este ca se concentreaza mult prea mult asupra partilor negative ale crizei, spun psihologii. Ei nu se mai gandesc la altceva decat la lipsa banilor si a consecintelor acesteia. Pierd astfel din vedere oportunitati unice pentru dezvoltarea si educatia copiilor, precum si pentru intarirea legaturilor de familie. Calculeaza acum! Cat costa educatia copilului tau? Efecte pozitive ale crizei financiare...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul