Efecte negative alaptare

Efecte negative ale alaptarii: presiune arteriala mai mica decat media normala in primii ani de viata in comparatie cu bebelusii hraniti cu formule de lapte si circumferinta capului copiilor alaptati este un pic mai mare decat a celor care sunt hraniti cu lapte praf.

Exista efecte negative ale alaptarii asupra bebelusului?

Exista efecte negative ale alaptarii asupra bebelusului? Pana acum s-a vorbit numai despre beneficiile alaptatului asupra copiilor, deloc putine la numar. In ceea ce priveste dezavantajele alaptarii, exista intr-adevar dezavantaje ale alaptarii pentru mamici, insa este greu sa identifici efecte negative ale acesteia asupra copilului. Medicii au reusit sa identifice mici diferente in sanatatea copiilor alaptati si a celor hraniti cu formule de lapte, insa sustin ca acestea nu pun probleme semnificative din perspectiva medicala. Se pare ca hrana din primele zile de viata a bebelusului (laptele matern) ii influenteaza sanatatea viitoare. In general influentele sunt benefice: scade riscul mortii subite la sugar;  asigura...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul