Dureri calculator copii

Pe langa durerile de cap pe care calculatoarele le dau parintilor in privinta efectelor, in general psihologice, asupra copiilor se pare ca ele chiar pot provoca dureri reale organismului micutilor.

Cum provoaca calculatorul dureri copiilor?

Calculatorul a devenit si continua sa fie parte din viata copiilor din ce in ce mai mult in epoca moderna. Pe langa durerile de cap pe care calculatoarele le dau parintilor in privinta efectelor, in general psihologice, asupra copiilor se pare ca ele chiar pot provoca dureri reale organismului micutilor. Simplul fapt ca un calculator sau laptop tine copilul in aceeasi pozitie o perioada destul de lunga de timp reprezinta un deserviciu facut intregului corp. De aici si pana la adevarate probleme la nivelul articulatiilor, mainilor, spatelui si chiar ochilor nu mai este mult. De tine depinde ca acest lucru sa nu se intample si sa il inveti sa aiba o postura si un comportament adecvat in...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul