Dureri acte sexuale

Durerile din timpul actului sexual sunt considerate a fi o problema in viata de cuplu si este indicat sa se consulte medicul specialist pentru a se stabili cauzele.

Durerile din timpul actului sexual (Dispareunia)

Durerile din timpul actului sexual (Dispareunia) Dispareunia  se  caracterizeaza prin dureri anormale resimtite in timpul actului sexual. Poate aparea pe fondul unor afectiuni genitale, a unor disfunctii psihofiziologice in timpul contactului sexual,  a fortarii penetrarii sau a lubrifierii vaginale insuficiente. In general, dispareunia apare la inceputul contactului sexual, in momentul penetrarii. Insa se pot distinge mai multe tipuri de dispareunie. Nu este considerata o boala, ci mai degraba un simptom al unei afectiuni care sta la baza ei. Care sunt cauzele? Dispareunia poate aparea atat la barbati, cat si la femei. Cauzele sunt specifice pentru fiecare sex in parte. Principalele cauze ale dispareuniei la femei...

Alte articole despre:  dispareunia viata sexuala sex cuplu


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul