Dupa avort

Dupa avort, corpul isi revine, asa incat ai putea intampina diferite modificari ale ciclului menstrual si ale starilor tale. afla la ce sa te astepti.

Sangerarea dupa avortul indus

Sangerarea dupa avortul indus Sangerarea de dupa avort este normala numai in anumite limite. Avortul poate fi spontan (pierderea sarcinii) sau indus dorit (intrerupi sarcina din diferite motive). Avortul indus nedorit intervine atunci cand medicul iti recomanda sa avortezi, deoarece continuarea sarcinii ti-ar pune viata in pericol, deoarece aceasta s-a oprit din evolutie etc.

Avortul se face in mai multe moduri, aferente saptamanii de sarcina in care are loc. Dupa efectuarea avortului, este normala sangerarea, insa trebuie tratata cu atentie, pentru a nu duce la complicatii grave. Sangerarea si urmarile anormale ale avortului Simptomele ulterioare unui avort care pot semnaliza nereguli se caracterizeaza...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul