Disgrafie

Disgrafia reprezinta o problema referitoare la dificultatile si tulburarile care intervin in capacitatea copiilor de a scrie.

Semne care indica probleme cu scrisul la copii

Semne care indica probleme cu scrisul la copii Scrisul incepe sa prinda contur in activitatea copiilor in perioada prescolara si devreme in scoala. In aceasta etapa copilul invata sa scrie initial litere si semne destul de stalcite si neclare si abia dupa o anumita varsta va incepe cu adevarat sa scrie cuvinte intregi. Totusi, exista o serie de semnale de alarma pe care felul in care scrie le poate sesiza, cum ar fi disgrafia. Aceasta este de obicei asociata dislexiei, ca parte din ea si a deficientelor de invatare la copii. Parintii au adesea tendinta sa treaca peste micile probleme de caligrafie ale prichindeilor motivand mereu ca "are timp sa invete" sau ca "inca e mic, e la inceput, va invata mai tarziu". Totusi, felul in...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul