Discutie menstruatie fetite

Majoritatea fetitelor traiesc experienta primei menstruatii in jurul varstei de 12-13 ani. este important ca acest eveniment sa nu o ia prin surprindere si sa vorbesti cu fetita ta inainte de producerea lui.

Cum ii vorbesti fetitei tale despre menstruatie?

Cum ii vorbesti fetitei tale despre menstruatie? Majoritatea fetitelor traiesc experienta primei menstruatii in jurul varstei de 12-13 ani. Acesta este unul dintre momentele marcante ale copilariei unei fetite si debutul pubertatii. Este important ca acest eveniment sa nu o ia prin surprindere si sa vorbesti cu fetita ta inainte de producerea lui.   Menstruatia face parte din ciclul menstrual lunar. Ea nu trebuie confundata cu ciclul menstrual, care reprezinta perioada cuprinsa intre ziua 1 a menstruatiei curente si ziua 1 a menstruatiei urmatoare. Este un semn al trecerii de la copilarie la perioada pubertatii in care incep sa apara o multime de schimbari fiizce si emotionale.   Durata ciclului menstrual reprezinta...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul